Tutustu meihin

Kunnon kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistöjä ja niiden omistajia/asukkaita palveleva monialayritys, joka sijaitsee Seinäjoella ja jonka pääaluetta on Etelä-Pohjanmaa. Yritys on nykymuotoisena palvellut asiakkaitaan vuosien 2019-20 vaihteesta saakka. Toiminnalla on kuitenkin ikää enemmän, sillä yrityksen vetäjä, Jari Kunto on kiinteistö/remontointialan parissa toiminimellä aloittanut jo vuonna 2014 ja sitä ennen muissa töissä hoitanut kiinteistöjä väliaikaisesti koko 2000-luvun.

Nykyiseen osakeyhtiömuotoon vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi henkilöstömäärän kasvaessa ja toiminnan muuten laajetessa. Tuolloin katsoimme, että osakeyhtiönä voimme palvella asiakkaitamme laajemmin ja paremmin.

Tavoitteenamme on nyt ja jatkossa, että kukin palveluitamme tarvitseva saa yksittäisen työn tai kokonaispaketin yhdestä ja samasta paikasta. Näin ollen esimerkiksi taloyhtiön ei tarvitse remontti-palveluita katsella muualta, vaan se tulee kiinteistöhuollon rinnalla, silloin kun sille on tarvetta. Samoin pientaloasukas tms. palveluamme tarvitseva saa kaikki palvelut yhden puhelinnumeron takaa.

Yritys on kasvanut maltillisesti ja hallitusti. Tavoitteenamme on kasvaa myös jatkossa, mutta siten, että voimme aina vastata asiakkaidemme tarpeisiin kuten nytkin, eli heti palvelupyynnön tultua.

Tavoitteisiimme kuuluu aina tehdä työmme siten, että asiakas on täysin tyytyväinen kun kohteesta poistumme.

Yritys on 100% perheen omistuksessa. Työntekijöitä yrityksellä on tammikuussa 2024
3-4 
henkilöä. Kasvu on siinä myös ollut maltillista ja samalla linjalla aioimme jatkaa, suhteessa yrityksen kasvuun. Yhteistyötä teemme henkilöstöpuolella muun muassa koulutuskeskus Sedun kanssa, josta meillä on ollut henkilöitä työssäoppimassa, työharjoittelussa ja oppisopimuskoulutuksessa.

Työmme on laajaa ja monipuolista, eivätkä päivät ole koskaan samanlaisia. Työntekijät saavat meillä tehdä monipuolista ja palkitsevaa työtä laidasta laitaan. Meillä kaikki ovat moniosaajiavaikka jokaiselta löytyy myös oma ammattiosaaminen, jota sitten kohdennamme tarpeen mukaisesti. Tuemme jatkuvaa kouluttautumista, joka takaa laadun ja turvallisen työn.

Tavoitteemme on, että jokainen asiakas on palveluumme 100% tyytyväinen nyt ja tulevaisuudessa.

Me olemme olemassa pitääksemme huolta kunkin kiinteistöllisestä omaisuudesta, että omistaja ja asukas voi nukkua yönsä mukavasti ja huoletta.

Arvomaailma

Asiakaskeskeisyys
  Jokainen asiakas tarpeineen ja toiveineen on meille tärkeä!

Turvallisuus
  Työtilanteissa ja kohtaamisissa meillä jokainen voi kokea olonsa turvalliseksi, niin psyykkisesti kuin fyysisestikin.

Yhteistyö
  Verkostoitumista pidetään jatkuvasti yllä kaikkien tahojen kanssa, sitä kehittäen ja vaalien.


Osaaminen
  Hyödynnämme jokaisen vahvuuksia ja pidämme osaamisemme ajantasalla, varmistaen näin, että työn lopputulos on priimaa!

Rohkeus
  Rohkeutemme on halu tarttua kaikkiin haasteisiin ammattitaitoomme luottaen. 

Haluamme olla ensisijainen valinta niille, jotka arvostavat ammattitaitoa, itseään ja omaa omaisuuttaan.